Fysiotherapeut, Kinderfysiotherapeut

Mijn naam is Pascal van der Weegen, geboren op 4 september 1986, te Oud Gastel. Na mijn havo diploma behaald te hebben ben ik in 2006 begonnen aan de opleiding fysiotherapie.  Tijdens mijn opleiding heb ik stage gelopen in een particuliere praktijk in Dinteloord en daarna in het Oosterschelde Ziekenhuis in Goes. Ik ben in september 2009 begonnen met mijn stage in de praktijk Fysio Centrum Steenbergen. Ik ben in juli 2010 afgestudeerd aan de AVANS hogeschool te Breda.

In 2011 ben ik begonnen aan de Master Kinderfysiotherapie (Master Pediatric Physical Therapy). Op 23 juni 2015 ben ik afgestudeerd als kinderfysiotherpeut an de Avans+ te Breda. Tijdens deze professionele masteropleiding kinderfysiotherapie heb ik geleerd om kinderen adequaat fysiotherapeutisch te onderzoeken en te behandelen. Het doel van kinderfysiotherapie is dat het kind beter gaat functioneren in zijn leefomgeving.

Tot ziens bij ons in de praktijk!

Voor contact; pascal@fysiocentrumsteenbergen.nl