Fysiotherapeut en Manueel therapeut

Ik ben Léon van der Linden. Vanwege het verhuizen naar het mooie Brabant met mijn gezin ben ik sinds maart 2022 werkzaam bij Fysio Centrum Steenbergen en Fysio Centrum Sint Maartensdijk.

In mijn vrije tijd ben ik graag buiten. Ook sport ik graag zoals wielrennen, hardlopen, mountainbiken en af en toe squash of tennis.
Bewegen en gezondheid zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden en het is dan ook mijn missie om mensen naast het helpen bij het herstel ook het belang en plezier van bewegen te laten ervaren.

Verder vind ik het erg belangrijk om mensen inzicht te geven in waarom klachten aan het bewegingsapparaat ontstaan, wat iemand zelf kan doen om het herstel te bevorderen en hoe iemand er voor kan zorgen dat de kans kleiner wordt dat de klachten weer terugkomen. Want hulp krijgen van een fysiotherapeut kan erg waardevol zijn maar voorkomen is altijd beter dan genezen.

Als MSc manueeltherapeut ben ik gespecialiseerd in het behandelen van klachten zoals rugklachten, hoofdpijn, nekklachten, heupklachten, duizeligheid en schouderklachten. Daarnaast heb ik mij de afgelopen 10 jaar, door samenwerking met verschillende ziekenhuizen en orthopedisch chirurgen, verdiept in de revalidatie na een voorstekruisbandoperatie van de knie en rotatorcuffrepair van de schouder.
Ik zie u graag bij ons in de praktijk!

Voor contact: leon@fysiocentrumsteenbergen.nl