Fysiotherapeut, Manueel Therapeut, Dry Needling therapeut

Ik ben Bernd-Jan, geboren en getogen op het eiland Goeree-Overflakkee in november 1992. Na de havo wilde ik een studie volgen wat te maken had met bewegen en zo kwam ik uit bij de opleiding fysiotherapie. In 2014 afgestudeerde ik als fysiotherapeut in Rotterdam en in 2019 als MSc Manueel Therapeut aan de SOMT in Amersfoort. Daarbij pas ik Dry Needling toe. Met name wervelkolom gerelateerde klachten vind ik interessant. Op vrijdag ben ik werkzaam bij een andere praktijk in Stad aan ’t Haringvliet. Gestructureerd werken, volgens de principes van evidence-based practice waarbij de belangen van de patiënt voorop staan vind ik belangrijk.

In mijn vrije tijd speel ik graag een pot voetbal, ga ik skiën en hou ik ervan om andere landen en culturen op deze aardbol te ontdekken.

Voor contact: bernd@fysiocentrumsteenbergen.nl