Events

ETALAGE BENEN VANAF 1 JANUARI IN DE BASISVERZEKERING

ETALAGE BENEN VANAF 1 JANUARI IN DE BASISVERZEKERING

Positief nieuws voor mensen met zogenoemde etalagebenen! Vanaf 1 januari 2017 wordt de beste zorg voor deze patiëntengroep – 37 behandelingen bij een gespecialiseerde ClaudicatioNet fysiotherapeut - vergoed uit de basisverzekering. Uit recente wetenschappelijke studies blijkt dat mensen met etalagebenen nog altijd te snel worden gedotterd of een bypass operatie ondergaan. Jaarlijks verwijden vaatchirurgen en radiologen de bloedvaten met een dotterbehandeling bij zo’n zesduizend patiënten.

OVERZICHT ALLE ZORGPOLISSEN 2017 MET EN ZONDER INDEXERING.

OVERZICHT ALLE ZORGPOLISSEN 2017 MET EN ZONDER INDEXERING.

Zoals u al voorbij heeft zien en horen komen is fysiotherapie, en met name de indexering van de zorgverzekeraars veel in het nieuws. In deze link vindt U alle zorgpolissen voor 2017 ingedeeld in verschillende categorieën. U vind hier zorgpolissen waarbij zorgverzekeraars niet aan indexering doen, u krijgt hier dus wat ze beloven.

Patiëntenportaal niet beschikbaar op 17 en 18 december 2016

Beste cliënt,

Bij deze willen wij u informeren omtrent de beschikbaarheid van het patiëntenportaal.

In het weekend van 17 en 18 december 2016 zal het patiëntenportaal van het SpotOnMedics EPD niet beschikbaar zijn. Wellicht dat u recentelijk van uw therapeut een mail heeft ontvangen met het verzoek tot het invullen van de intake vragenlijst.

Dit portaal is gekoppeld aan de agenda en het patiëntendossier van uw therapeut.
U kunt via dit portaal het volgende doen:

Pagina's